Spuštění přepravní databanky TRANSPEN.cz

Dobrý den návštěvníci,

dnes spoustíme novou českou databanku přeprav a volných vozů. Ke tvorbě vlastní databanky nás vedlo špatné řešení už existujících spedičních databank. Rozhodli jsme se proto vytvořit tuto databanku, kde se zaměříme na jiné priority, z našeho pohledu tím správným směrem:

 

1)      Odkudkoliv

Naše řešení běží na každém přístroji s přístupem na internet. Je jedno, zda jde o tablet, notebook nebo třeba stolní PC. Naše databanka se přizpůsobí rozlišení daného zařízení. Skvěle tak řeší situace, kdy jste mimo kancelář a potřebujete údaje z databanky. Ostatně si to zkuste už teď sami. Vemte do ruky třeba tablet a zadejte tam transpen.cz

 

2)      Poctivost

Autor přísloví „S poctivostí nejdál dojdeš”, zřejmě nikdy nepracoval v autodopravě, protože by tohle nikdy neřekl. Aktuální situace naopak nahrává těm nepoctivým. Klidně dám ruku do ohně, že každý čtenář, který podniká v autodopravě, už zažil, že mu za jeho práci nebylo zaplaceno. A to je velmi tristní situace. Naše řešení nespočívá v nabídnutí služeb vymahačské firmy, ale v prevenci. U každé firmy můžete vidět hodnocení od dalších uživatelů a podle toho se rozhodnout, zda ji oslovíte.

 

3)      Intuitivní ovládání

Nepotřebujete se učit nové věci, naše databanka se ovládá skutečně jednoduše. Při vývoji jsme spolupracovali s několika přepravci a špeditéry, tak abychom jim mohli přinést skutečně přehledné rozhraní. Vyzkoušejte a dáte nám za pravdu.

 

Z vlastní zkušenosti víme, že autodoprava je velmi konzervativní obor, proto jsme připraveni vám zodpovědět jakékoliv otázky týkající se našeho řešení, začátků používání i jakýchkoliv dalších dotazů. Zkuste naše řešení, registrace nezabere déle než 3 minuty (pokud znáte údaje své firmy, tak ani to ne)...


You are not logged in

You must be logged in to comment